HTML

Életünk, vagy életem???...

Talán rólam szól, talán egy kicsit rólad is. De mindenesetre a napjaim, perceim boldog élményeim vannak benne :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy újabb edzés

2008.11.14. 21:50 princhausbianca

Ismét véget ért egy edzés, nagyon jól éreztem magam ma :). Megcsináltuk a csontit vagyis befejeztük, és nagyon jó nekem nagyon tetszik, sok emelés és akrobatika van benne, ami az elözőbe nem volt benne. Igaz az óra elejét elbeszéltük, azzal, hogy mikor legyen 4. edzésünk ami végülis teljesen mindegy, mert soha az nincs ott akinek ott kéne lennie, ez nagyon boszantó, és nem csak nekem hanem Grétinek is. Igaz, hogy van akinek nem ennyire fontos a tánc, de nekem nagyon fontos :):) Imádom csinálni imádom, hogy az lehet aki valójában vagyok. SZóval tök joo. Viszont ugye, jővő héten hétfön haloween lesz 16-30 tól és nekem fél 7 tól már edzésem van ,és nem tudom, hogy most ez hogy legyen vagy ugy lesz hogy kb 8 ra beesek edzésre mert a 22.-i fellépésre készülünk is jó lenne ott lenni, mert kedden és szerdán jön hozzánk a Béla, ez kicsit elszomorít. Mert nincs kedvem vele, most tréningezni, főleg 2 órát. De igazából, nem is a tréning miatt hanem miatta mert nagyon nem szimpi a stílusa. Tudom elfogadás de hát ez nagyon nehéz egy dolog, de próbálom :) Aztán végülis lassan vége a napomnak. Kár, hogy a Kinga nem írt vissza, de gondolok rá, sokat nagyon , remélem jól érezi magát és nagyo csinos. A Fanninak meg jobbulást :) Hamar meg kell, hogy gyógyuljon, mert ő a Fanni és szeretjük nagyon :) Vége tért egy hét, mert nekem a péntek az a nap amikor, vége van a hétnek, legalábbis a sulis hétnek, igaz hétvégén tanulni kell, meg ki kéne olvasnom az Antigonét (amihez nincs túl sok kedvem) meg kéne tanulnom rendesen a németet, de lesz alkalmam rá bőven, 2 teljes nap áll a rendelkezésemre, na jo csak 1 :) de lassan lépek fürcsizni :)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: edzés tánc fáradság

A bejegyzés trackback címe:

https://princhausbianca.blog.hu/api/trackback/id/tr39769507

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az emberek hülyék – Halloweeni különkiadás-szégyenfal 2009.11.04. 15:52:19

Egy gyors körkép a blogokon, avagy ki hogy írja el a „Halloween” szót – mellette linkek és statisztikák. A "sima" hibák   Heloween: 3 comment:com (2x), Mit történik Virággal erasmus útja alatt Linzben? Haloween: 62 T...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása